Uniunea Națională a Caselor de Ajutor Reciproc ale Salariaților din România lansează platforma digitală accesibilă membrilor C.A.R., atât printr-o varianta web, cât și printr-o aplicație de mobil pentru sistemele de operare Android și iOS.

07.02.2023

Digitalizarea reprezintă una dintre strategiile de dezvoltare a caselor de ajutor reciproc din sistemul Uniunii Naționale din următoarea perioadă. Scopul acestei platforme este de îmbunătățire, creștere și consolidare a activității caselor de ajutor reciproc prin digitalizarea proceselor, venind în ajutorul membrilor C.A.R. care doresc să aibă acces la situațiile financiare proprii și să fie informați cu privire la produsele și serviciile oferite de casa de ajutor reciproc.

 

Având în vedere nevoia actuală a membrilor C.A.R. de a putea folosi soluțiile oferite de tehnologia informației, această platformă permite crearea de conturi membrilor existenți la casele de ajutor reciproc, înscrierea on-line a persoanelor care vor dori să fie membri unei C.A.R. înregistrată în platformă, obţinerea on-line a unui împrumut în limita fondului social, precum și efectuarea plăților aferente împrumutului și depunerile lunare la fondul social.

 

Pentru a vă convinge de facilitățile oferite de platforma online, precum și de ușurința utilizării acesteia, vă invităm să accesați link-ul www.uncaronline.ro, sau să descărcați aplicația de mobil din GooglePlay sau AppStore.

alte stiri recente

vezi toate stirile »