Conferinta Nationala a Caselor de Ajutor Reciproc ale Salariaților din România

21.06.2018

Continuarea realizării obiectivelor cuprinse în Strategia privind funcționarea și dezvoltarea sistemului C.A.R. 2016 – 2020 cu privire la:

 a. sprijinirea creșterii extensive și intensive a sectorului C.A.R. cu accent pe creșterea numărului de membri și a portofoliului de împrumuturi;

b. concentrarea caselor de ajutor reciproc și crearea unor entități puternice care să cuprindă zone importante din teritoriu;

c. modernizarea și informatizarea totală a activității;

d. urgentarea procesului de profesionalizare a activității caselor de ajutor reciproc prin implicarea uniunilor teritoriale județene. Angajarea de personal cu normă întreagă.

 

Eficientizarea procesului de pregătire și perfecționare a angajaților din sistemul C.A.R.

Continuarea fidelizării membrilor prin promovarea acțiunilor cu caracter social, promovarea pachetelor de beneficii către membri care să cuprindă: bonificarea preconizată la fondul social, ajutoare și alte forme practicate aduse la cunoștința membrilor prin toate mijloacele mass-media.

Accesarea de fonduri europene prin aplicarea de programe, atât de către Uniunea Națională, cât și de către casele de ajutor reciproc sau uniunile teritoriale județene.

Intensificarea formelor de publicitate a activității caselor de ajutor reciproc în mass-media, cu precădere în mediul on-line.

Continuarea realizării Guvernanței la entitățile sistemului C.A.R., în conformitate cu principiile Codului European de Bună Conduită.

Intensificarea acțiunilor de educație financiară a membrilor C.A.R.

descarca poze

 

alte stiri recente

vezi toate stirile »